Nieuws

Een overzicht van de nieuwsberichten

08 04

Oplevering fase 4 begin 2020

De start van de bouw van fase 4 zal rond juni beginnen, de oplevering zal begin 2020 zijn. Fase 4 is nu geheel onder optie.

Elders in de regio zal ook dit jaar gestart worden met het realiseren van hoogwaardige bedrijfsunits. Mocht u daar interesse in hebben kunt u zich via het inschrijfformulier aanmelden. Zodra er meer informatie beschikbaar is houden wij u via de mail op de hoogte. 

18 03

De verkoop van fase 4 is gestart

Alle informatie kunt u raadplegen onder het aanbod. De bedrijfsunits zijn verkrijgbaar vanaf €107.500 v.o.n.

Schrijf u in en maak uw interesse kenbaar via het inschrijfformulier of neem contact op met de verkoopmakelaar.

Afbeelding
31 01

Fase 3 geheel verkocht

Op de Boezem Oost heeft Van der Kooy alle units van fase 3 verkocht. Naar verwachting zal de oplevering van deze units in april dit jaar plaatsvinden. Een 4e fase is in voorbereiding. Hiervan start de verkoop in maart en zal de start/bouw ongeveer in juni 2019 plaatsvinden. De oplevering zal begin 2020 zijn. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier

Afbeelding
26 06

Verkoop Fase 3 gestart

Vanaf 27 juni 2018 start de verkoop van fase 3.

Alle informatie kunt u raadplegen onder het aanbod. De bedrijfsunits zijn verkrijgbaar vanaf €95.500 v.o.n.

Schrijf u in en maak uw interesse kenbaar via het inschrijfformulier of neem contact op met de verkoopmakelaar.

12 02

Alle units fase 2 verkocht

Op de Boezem Oost heeft Van der Kooy alle units van fase 2 verkocht. De oplevering van deze units zal later plaatsvinden dit jaar. Een 3e fase is in voorbereiding. Naar verwachting zal de start van de bouw van de 3e fase rond de zomer van 2018 plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier. 

23 08

Verkoop fase 2 gestart

Vanaf vandaag is de verkoop van fase 2 gestart.

Alle informatie kunt u raadplegen onder het aanbod. De bedrijfsunits zijn verkrijgbaar vanaf €98.500 v.o.n.

Schrijf u in en maak uw interesse kenbaar via het inschrijfformulier of neem contact op met de verkoopmakelaar.

21 06

OPEN DAG BOEZEM - 23 JUNI

OPEN DAG BOEZEM OOST BVG

23 JUNI 2017

Tijdstip: 16.30 - 18.30 uur

Locatie: Boezem Oost - tegenover Dierenkliniek Pijnacker

Bedrijventerrein Boezem Oost krijgt steeds meer vorm. Om dat te vieren organiseert Van der Kooy Vastgoed hier op vrijdag 23 juni een open dag met haring.

Wethouder José van Egmond en Wim van der Kooij jr. geven het startschot voor de vooraankondiging van nieuwe bedrijfsunits op Boezem Oost.

Alle OVPN-leden, kopers van bedrijfsunits en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. U maakt kennis met het nieuwe bedrijventerrein Boezem Oost en heeft alle gelegenheid om onder het genot van een nieuwe haring en een drankje te netwerken met andere lokale ondernemers.

Komt u ook? Meld u dan aan via simone@vdk.nl.

Afbeelding
17 01

START BOUW - persbericht

Start bouw bedrijfsverzamelgebouw fase 1 te Pijnacker

Van der Kooy Vastgoed start met de bouw van fase 1 van een bedrijfsverzamelgebouw op Boezem Oost te Pijnacker. Het betreft het eerste gebouw van totaal 12 units. De vergunning is inmiddels verstrekt. In de derde week van januari beginnen de heiwerkzaamheden.

Van de 12 bedrijfsunits uit fase 1 is nu 90% procent verkocht. Ze variëren in grootte van 60 m2 tot ruim 120 m2. Geïnteresseerden in de laatste bedrijfsunits uit fase 1 of de voorinschrijving van units uit fase 2 kunnen voor meer informatie terecht op de website www.boezemoost.nl. Rob Swart Bedrijfshuisvesting B.V. uit Zoetermeer is verantwoordelijk voor de verkoop van de bedrijfsunits.
09 11

50% VERKOCHT

De interesse in de nieubouw van bedrijfsunits op Boezem Oost is groot. Sinds de start/verkoop hebben wij veel geïnteresseerde (lokale) ondernemers van informatie voorzien.
Inmiddels is 50% van de bedrijfsunits verkocht en staan er nog 5 bedrijfsunits onder optie.

Inmiddels is het bestemmingsplan onherroepelijk en zullen wij snel de vergunning indienen. Dit betekent dat wij medio december de bouwactiviteiten zullen gaan opstarten.

Render
30 05

Koopovereenkomst getekend

Maandag 30 mei hebben wethouder José van Egmond en Wim van der Kooij de koopovereenkomst getekend voor de (ver)koop van een perceel grond op Boezem Oost. Hierop ontwikkelt Van der Kooy een bedrijfsverzamelgebouw.
Afbeelding